Murermester Steffen Fuhlendorf

Støbte trapper og betontrapper udendørs

Hvad enten du skal have muret en helt ny trappe op, eller den gamle trænger til en kærlig hånd, så kan vi hjælpe dig. At lave en udendørs trappe i beton kræver ikke bare det rette håndelag, men også en forståelse for, hvordan man skaber den perfekte opgang fra et niveau til et andet.

Den helt rigtige udendørs trappe til dit hus

Den udendørs trappe har flere forskellige funktioner, som det er vigtigt, at en murermester har forstand på, når du skal have en ny støbt eller muret trappe udenfor.
Hos os, er det en stor del af arbejdet at skabe den helt rigtige profil til netop din trappe, så den både har den rette funktion, men også tilfører dit hus noget ekstra og enten falder i med det oprindelige design eller skaber en spændende kontrast.

Det er således flere ting, som skal gå op i en højere enhed:

Den støbte trappe, som går i ét med huset

Hvis dine ønsker er, at din nye udendørs trappe falder naturligt i ét med huset, så kan vi komme med et bud herpå. Der er stor forskel på boliger, og derfor vil det også være forskelligt, hvilken type udendørs trappe, som falder naturligt ind i boligens udtryk.

Udendørs trapper, der skabe kontrast

Skal vi støbe din trappe udendørs, kan det også gøres på en måde, der trækker mere fokus og skaber en kontrast mellem huset og den nye trappe, som skaber en mere spændende facade eller profil på huset.

Om du skal vælge en special trappe eller en simpel udendørs trappe, kan også handle om, hvor trappen placeres. Udtrykket på trappe op til en hovedindgang på en villa er vigtigere end en bagtrappe, som fører ned til en vaskekælder.

Lad Murermester Steffen Fuhlendorf støbe din nye trappe

Fra vores lokaler i Aarhus Nord, kører vi ud til mureopgaver i hele Midtjylland og Djursland. Sidder du med en trappe, der skal mures op og renoveres så kontakt os endelig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på netop din opgave – og du kan være sikker på at vi følger opgaven hele vejen til døren. Send en mail eller ring, så vi kan give dig vore bud på den bedste løsning til dig.

Vil du have et tilbud på ombygning?

Renovering af udendørs trappe

Bor du i et hus af ældre dato kan det også være, at den eksisterende trappe trænger til en kærlig hånd. Der kan være stor charme i at bevare den oprindelige form og størrelse på trappen, men er betonen blevet grim over tid, kan det gøre en stor forskel at få renoveret trappen.

Vi bygger ikke kun nye trapper, men har også stor erfaring i at renovere eksisterende trin på en støbt trappe udendørs. Det er også en service vi oplever en rigtig stor efterspørgsel på.

Fordelen ved en støbt betontrappe

Når der skal opføres en helt ny trappe, er der også store fordele ved at støbe en helt ny trappe fra bunden. Det er noget, vi har stor erfaring med, og den teknik, vi bruger i dag, er derfor justeret og finpudset gennem flere år, så vi i dag kan garantere et resultat af højeste kvalitet.

Fordele ved støbt trappe

- Den kan laves 100% efter dine mål
- Den kan let og hurtigt tilpasses ujævnheder
- Den kan beklædes med træ linoleum eller lignende
- Den er ekstremt holdbar og let at vedligeholde