Murermester Steffen Fuhlendorf

Renovering af hus

Husrenovering og vedligeholdelse

Når det handler om renovering er det et spørgsmål om den perfekte balance mellem respekt for den historie der ligger bag samt den stil ejendommen er opført i og et øje for de forbedringer, der kan løfte det til et højere niveau.

Hos Murermester Steffen Fuhlendorf er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at dit hus fremstår fra sin bedste side – både indefra og udefra.

Fra vores kontor i Århus arbejder vi på både store og små ejendomme i hele Midt- og Østjylland  og har på ganske kort tid opbygget en loyal og tilbagevendende kundekreds, som vi glæder os til at udvide.

Er du i tvivl om, hvorvidt hele eller dele af dit hus har brug for en renovering, er vi altid klar til at komme ud og gennemgå ejendommen med dig, så vi kan få styr på eventuelle skader og finde en tilfredsstillende løsning.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores kompetencer ligger indenfor renovering af ejendomme – både indendørs og udendørs og det er netop det vi kan hjælpe dig med, hvis du kontakter os.

Vi foretager blandt andet renovering af udendørs områder som:

Det betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe dig, hvis du har skader i indendørs murværk eller lignende – ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Med mere end 15 års erfaring i murerfaget er der efterhånden ikke så meget vi ikke har prøvet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har en opgave, der skal løses.

Uforpligtende tilbud – professionel service

Du er altid velkommen til at gribe røret og give os et kald, hvis du står med en opgave du ønsker vores vurdering af. Muremester Steffen Fuhlendorf eller en af de dygtige murersvende i firmaet står altid klar til at komme med et uforpligtende tilbud på en renovering af dit ejendom. En god og professionel renovering vil give dit hus et løft både udenpå og indeni, for et velrenoveret hus har også et bedre og sundere indeklima.

Ring til os i dag på telefon 5053 7727 og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Vil du have et tilbud på ombygning?

Hvornår har du brug for renovering?

Som regel anbefaler vi altid, at du får en professionel til at bedømme, om der er brug for en renovering eller ej, når der opstår en skade. Vi har stor er faring med netop at vurdere skader. Sammen vil vi gennemgå dit hus og kigge efter skader, så der til sidst kan vurderes, hvor meget eller om, der er brug for renovation af hele eller dele af dit hus. Det vigtigste er, at der bliver gjort noget ved det så hurtigt som muligt, for at du undgår nogle af de ubehagelige følger der kan være af alvorlige skader:

01.

Tab af værdi

Hvis der opstår en skade, der ikke bliver udbedret, vil det have indflydelse på salgsprisen, hvis du skulle ønske at sælge dit hus videre på et tidspunkt. Tabet i værdi vil desuden ofte være en del større end prisen for en udbedring af skaden, så det er værd at investere i en renovering.

02.

Fugtskader

Især ved skader i facaden kan der være store konsekvenser, hvis ikke de bliver udbedret så hurtigt som muligt. Fugtskader i vægge og sokkel kan føre til skimmelsvamp og råd, der er både omkosteligt og omfattende at skulle udbedre senere.

03.

Større skader

En lille skade, der ikke repareres kan hurtigt udvikle sig til en større og mere omfattende skade. Især, hvis det handler om revner eller sprækker, så er der stor risiko for, at de udvikler sig i en uheldig retning, hvis ikke der skrides ind med det samme.