Murermester Steffen Fuhlendorf

Om Murermester Steffen Fuhlendorf

Vi har stor erfaring inden for tilbygning, ombygning, flisearbejde & facaderenovering. Men det er langt fra det eneste, vi kan, og netop derfor har vi også opbygget en fast, tilbagevendende kundeskare, hvilket vi er meget stolte af. Har du en opgave, skal du altså ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Murermester Steffen Fuhlendorf er din lokale murer, hvis du bor i Østjylland.

Bag firmaet ligger mere en 15 års erfaring indenfor faget hos både mester og murersvende, og vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Gennem årene har vi arbejdet med både private kunder og opgaver indenfor erhverv, der har givet os en bred forståelse for de mange opgaver og den bedste og mest effektive måde at løse dem – for både dig og os.

Hvorfor vælge Murermester Steffen Fuhlendorf?

Det er vigtigt at finde en murermester, du kan stole på og, som kan udføre den opgave, du stiller, på den bedste og mest effektive måde, så du ender med et optimalt resultat.

Her kan vi hjælpe dig. For os er kontakten med kunderne en af de vigtigste skridt til et succesfuldt resultat, og derfor bruger vi også tid på at arbejde sammen med dig, lytte til det du siger og føre det ud i livet på den bedst mulige måde. Det betyder, at du løbende bliver opdateret – i det omfang du ønsker det. Og at vi hele tiden arbejder hårdt for at overholde både aftaler, tidsfrister og budgetter.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Når du har en mureropgave, vil vi altid gerne høre om den. Vi har stor erfaring indenfor en lang række forskellige opgaver, men er altid interesseret i at prøve noget nyt eller forfine noget, vi har prøvet mange gange før. 

Kvalitet, holdbarhed og finish

Alle i firmaet – både Murermester Steffen Fuhlendorf og alle murersvendene – har en hel klar måde at gøre tingene på, for selv om der er mange murerfirmaer om buddet, så kommer kompromis ikke på bordet hos os, når det kommer til kvalitet.

Materialerne

Der arbejdes altid kun med solide byggematerialer af høj kvalitet, der sammen med kvaliteten af vores arbejde, sørger for, at resultaterne bliver holdbare. De gode materialer og det grundige murerarbejde afsluttes med en gennemført finish, som vi er stolte af, og du forhåbentlig bliver glad for, mange år ud i fremtiden.

Din oplevelse

For os er din oplevelse af både vores arbejde og det færdige resultat det vigtigste – og derfor er vi også lige grundige og professionelle hver gang og hele vejen fra det første møde til den endelige oprydning efter endt opgave.

Derfor skal du vælge os!

Din murer i Østjylland

Vi udfører mureropgaver i alle former og størrelser, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler en murer i Aarhus, Randers, Silkeborg, Djursland eller andre områder i Østjylland. Det er altid en fordel for dig at vælge en lokal håndværker, der kender området og de regler, der gør sig gældende netop der, hvor du bor.

Med hovedkontor i Aarhus N, kører vi gerne ud i hele Midtjylland eller på Djursland, hvis du har en opgave til os – lige meget om det er opsætning af fliser, udendørs trappe eller opbygning af en tilbygning.
Har du spørgsmål eller en opgave, vi skal løse, så kan du kontakte os på mail eller telefon i dag, så kommer vi gerne med et tilbud på netop din opgave.

Lorem ipsum dolor sit amet, cons aring elit sed dllao the eimod sed dllao the eimod dolor sit am. Rem omnis placeat vulputate inventore maxime minus nec eimod sed dllao the eimod dolor minus nec eimod sed dllao the eimod .

Vil du have et uforpligtende tilbud på murerarbejde?

Så udfyld formen herunder. Så kontakter vi dig!