Murermester Steffen Fuhlendorf

Flisearbejde og opsætning af klinker

Flisearbejde i høj kvalitet

Moderne løsninger med kunden i fokus! Sådan vi skaber flotte resultater i vores flisearbejde hos Murermester Steffen Fuhlendorf. Flotte fliser og klinker er dybest set hele fundamentet for stemningen og looket i et badeværelse eller køkken. Derfor er det vigtigt, at du vælger en flisemurer, som er både grundig og visionær i flisearbejdet.

Derfor skal du vælge Murermester Steffen Fuhlendorf

Hos Murermester Steffen Fuhlendorf er vi passionerede omkring vores arbejde. Vi udfører selvfølgelig alt form for flisearbejde, men vores yndlingsopgaver er, når vi kan komme med så tidligt som muligt i processen og være med til at rådgive omkring de gode og flotte løsninger. Når du hyrer os, får du et murerfirma, som elsker sit arbejde – og det kan ses i resultatet!

Ved at hyre Murermester Steffen Fuhlendorf får du:

Kreativt flisearbejde

Som murermester lægger jeg vægt på, at mine ansatte murersvende har kreative evner. Det har den fordel for dig som kunde, at vi selvfølgelig udfører flisearbejde på en sådan måde, at fliserne udgør et design i sig selv samtidig med, at de understøtter det omgivende design – udvendigt som indvendigt.

Vi hjælper dig gerne med at vælge fliser

Fliser er ikke bare fliser. Det ved enhver, som har prøvet at skulle vælge de perfekte fliser til opsætning. Opsætning af fliser er nemlig et komplekst arbejde, som kræver kendskab til materialerne for at arbejdet bliver godt.

Især køkkenet og badeværelset kræver de rigtige fliser både i udseende og materiale for at rummet får den rette stemning og fliserne samtidig er praktiske i det rum.

Skal vi udfører dit flisearbejde?

Hos Murermester Steffen Fuhlendorf udfører vi alle former for indendørs flisearbejde. Både store og små projekter. Vi kører i hele Midtjylland, men kører ud fra Århus. Vi kommer også gerne og giver et uforpligtende tilbud på dit klinke- og flisearbejde.

Vil du have et tilbud på ombygning?

Fordele og ulemper ved fliserne

Tag en erfaren murermester som jeg selv med på råd, allerede når der skal vælges fliser. Hos Murermester Steffen Fuhlendorf kender vi fordele og ulemper ved de forskellige fliser.

Opsætning af fliser

En flot opsætning af fliser og klinker kræver et godt forarbejde. Opsætning af fliser og klinker er detaljeret arbejde, som kræver stor præcision. Hele flisearbejdet skal planlægges fra start til slut for at kunne afslutte hjørner og kanter på den bedste måde. Derudover arbejder vi med stor omhu for at opsætte fliserne med præcise fuger. Vi kan selvfølgelig også lægge fliser med og klinker med helt små fuger – ned til 1 mm.

Her er nogle eksempler på flisearbejde


Vægfliser og klinker
Badeværelsesfliser og klinker
Køkkenfliser og klinker
Gulvklinker
Fliser og klinker til industrikøkkener
Klinker i bryggers