Murermester Steffen Fuhlendorf

Få mere plads med en tilbygning

Tilbygninger er noget af det, vi har rigtig stor erfaring med, og derfor synes vi også, at du skal kontakte os, hvis du overvejer at tilføje nogle ekstra m2 til dit hus. Det er relevant at have en professionel murer med helt fra starten af processen, da det har stor værdi at bringe vores erfaring, som vi har opbygget gennem årene, i spil så tidligt som muligt i processen.

Få det bedste ud af dine m2, når du bygger til

Der er rigtig mange forskellige grunde til at overveje en tilbygning, men ønsket om et godt, solidt og veludført resultat i høj kvalitet er fælles for alle. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en murermester, der kan sørge for at resultatet lever op til dine forventninger både i dag og i fremtiden. Der skal være fokus på:

Når du bygger til, er det altså vigtigt, at du ikke bare tilføjer areal til dit hus, men også sørger for at tilføje værdi og funktionalitet, så du får mere ud af både det nye og det bestående. Er du allerede gået i gang med at planlægge de ekstra m2, så tøv endelig ikke med at kontakte os, for jo tidligere vi kommer ind i processen, jo mere kan vi byde ind med.

Derfor er vi et godt valg, når du skal have en tilbygning

Der findes mange muligheder, når du er på markedet efter et firma, der kan stå for opbygningen af din tilbygning og derfor kan det også være svært at vælge. Vi mener naturligvis, at du skal vælge os. Ikke bare fordi vi leverer resultater af høj kvalitet og en service, der matcher, men også fordi vi mener, at det ikke blot er det færdige resultat, men hele processen, der gør forskellen. Derfor tilbyder vi:

Lad os stå for din nye tilbygning

Har du en byggeopgave i Midtjylland eller på Djursland, så kontakt os endelig for at høre, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med netop det projekt, du har på tegnebrættet. Vores dygtige murersvende har alle mere end 15 års erfaring i branchen og lægger alle stor stolthed i deres arbejde. Den fælles vision for det, vi laver, er, at kvaliteten af tilbygningen skal gå igen hele vejen igennem, fordi det vil give det bedste resultat i den sidste ende. Med de bedste materialer og en professionel udførelse af det håndværksmæssige, vil resultatet blive helt optimalt hver gang. Kontakt os på telefon eller mail, hvis du står med en opgave og lad os komme med vores bud på den optimale løsning!

Vil du have et tilbud på ombygning?

Vores proces

01.

Vores erfaring i planlægningsprocessen

I de indledende faser kan vi hjælpe med at få styr på, hvad der er muligt og, hvad der er de optimale løsninger fra et håndværksmæssigt synspunkt. Det betyder, at vi kan hjælpe med at finde de løsninger, der både fungerer godt på papiret og i virkeligheden.

02.

Præcision under opbygningen

Vi lægger stor stolthed i vores arbejde og en vigtig del af det er præcision. Ikke bare i forhold til det rent praktiske, men også når det kommer til at overholde tidsplaner og budgetter eller andre aftaler. Derfor arbejder vi altid målrettet for at være præcise hele vejen igennem.

03.

Rengøring efter afslutning

Vores arbejde slutter ikke, når din tilbygning står færdig, det slutter, når vi har ryddet op og sørget for, at vi efterlader dit hjem på en ordentlig måde og tager alt vores affald med, når vi kører.