Murermester Steffen Fuhlendorf

Facaderenovering

Facaden er meget mere end din ejendoms ansigt udadtil og derfor er facaderenovering også meget mere end en skønhedsbehandling. Hos Murermester Steffen Fuhlendorf ved vi, at det kræver et godt samarbejde mellem murer og kunde for at komme frem til et resultat, der er bedst for netop dit hus.

Med mere end 15 års erfaring indenfor murerfaget har vi ikke alene erfaring med det håndværksmæssige, men også valg af materialer og løsninger indenfor forskellige budgetter. Derfor er vi det bedste valg, hvis du skal have renoveret din facade i Århus, Øst- eller Midtjylland.

Hvorfor skal facaden renoveres?

Der er mange grunde til at renovere facaden på dit hus, men det er en af de ting, du skal være ekstra opmærksom på at holde øje med. Ting som mørtelfuger, tag og skorsten hører herunder og det er derfor også vigtigt at disse er i ordentlig stand. En renovering kan være mange ting, det behøver ikke bare være for at udbedre skader på facade eller sokkel, det kan også være som en del af en større renovering af hele ejendommen.

Som udgangspunkt opstår skaderne, der kræver en renovation som noget, der ikke altid ser slemt ud, men, hvis ikke der gøres noget ved det kan de udvikle sig til foreksempel:

Det er med andre ord ikke altid det man kan se med det blotte øje, der udgør de store trusler. Derfor er det også vigtigt, at der kommer professionelle øjne på sagen, så skaderne kan blive udbedret så hurtigt som muligt før de udvikler sig til noget værre.

Facaderenovering i Århus og omegn

Står du med en renovationsopgave i Århus eller omegn, så ring til os! Både murermester Steffen Fuhlendorf og de murersvende, der arbejder i firmaet har 15 eller flere års erfaring indenfor faget og kender derfor både håndværket og området, hvilket er en stor fordel, når der skal vælges løsninger og materialer.

Skal vi stå for din renovering eller vil du bare gerne have et uforpligtende tilbud, så ring allerede i dag, så vi kan finde den bedste løsning for din ejendom!

 

Vil du have et tilbud på ombygning?

Murermester Steffen Fuhlendorf – Vi lytter til dig!

For rigtig mange er deres hus den største investering de nogensinde kommer til at lave. Derfor er det en stor tillidssag at lade nogen komme ind og vurdere, hvor der er brug for renovation og udbedring. Hos os er kunden det vigtigste – der er der rigtig mange, der skriver, men vi mener det og derfor kommer vi altid ud til dig, hvis du ønsker en vurdering  og et tilbud fra os.

01.

Du ringer, vi lytter

Det første skridt er, at du ringer til os. Sammen finder vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se på den opgave du ønsker løst. Det giver os en mulighed for at se på tingene og derved også at komme med et præcist og ufopligtende tilbud.

02.

Du spørger, vi svarer

Når vi kommer ud vil du være med hele vejen igennem mens vi gennemgår ejendommen. Vi lytter til dine ønsker og svarer på dine spørgsmål mens vi trækker på vores erfaring indenfor faget. Det gør, at vi sammen kan finde en løsning som vi kan stå inde for og, som ligger indenfor dit budget.

03.

Vi renoverer facaden

Når det kommer til at finde den rigtige løsning er valget af de rigtige materialer noget af det, der har størst indflydelse på det færdige resultat og derfor går vi ikke på kompromis, når det kommer hertil. Det giver det bedste, mest holdbare og pæne resultat, som du kan have glæde af mange år frem.