Murermester Steffen Fuhlendorf

Ombygning af hus

Modernisering og ombygning af hus

Der kan være rigtig mange forskellige grunde til at overveje en ombygning af huset – og lige meget hvad, er vi klar til at hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.
Gennem vores arbejde har vi arbejdet på en lang række forskellige projekter og kan derfor i dag bryste os af en meget bred erfaring og mange spændende opgaver i bagagen, der har klædt os på til at løse enhver opgave, du måtte have.

Ombygning af hus

Er jeres familie vokset fra det hus I bor i, er der ingen grund til at hive teltpælene op og gå på jagt efter noget nyt og større, for i mange tilfælde kan det løses med en ombygning, der er både billigere og mindre omfattende end en flytning. Det kan give dig mere glæde af den plads, du har, samt en højere funktionalitet, der gør at du kan udnytte m2, der før var uudnyttede.

Noget af det, du kan opnå med en ombygning er:

Og det er noget, som vi kan hjælpe med. Har du en plan over det, du gerne vil have lavet, så sidder vi klar til at give dig vores tilbud, der altid indbefatter gode, solide materialer og høj kvalitet.

Hvornår skal du kontakte os i ombygningen?

Planlægger du en ombygning af dit hus, så er det en kæmpe fordel at involvere en erfaren og professionel murermester så tidligt i processen som muligt, for at få et bredere perspektiv. Det giver os muligheden for at trække op vores erfaring og hjælpe dig med at undgå nogle af de faldgruber, der kan være ved en ombygning.

Selv om du har et ønske om at tilføje et ekstra rum eller forstørre nogle af dem, der er i forvejen, så er der rigtig mange aspekter, der skal med i overvejelserne, for det kommer altid til at påvirke hele boligen og derved også den samlede værdi. Du kan med andre ord sagtens stå med en veludført ombygning af dit hus, men opleve, at det har en uheldig indvirkning på husets værdi, fordi det nedsætter mulighederne for at udnytte de tilstødende rum. Det kan vi hjælpe dig med at undgå!

Derfor skal vi stå for din ombygning

Når du skal vælge en murermester til at udføre en ombygning i dit hus, er det vigtigt, at du føler dig tryg, både i den professionelle henseende, men også ved at lukke fremmede mennesker ind i dit hjem. En af vores fornemmeste opgaver er at sørge for, at du får en så behagelig oplevelse som muligt, mens vi færdes hos dig – og at sørge for at rydde godt og grundigt op, når vi tager afsted igen.

Skal vi hjælpe dig med din ombygning, så ring eller skriv allerede i dag!

Vil du have et tilbud på ombygning?

Vores proces

Få det bedste resultat med Murermester Steffen Fuhlendorf

Hos Murermester Steffen Fuhlendorf lægger vi stor stolthed i vores arbejde, og derfor kan du altid være sikker på, at det færdige resultat lever fuldt op til både den aftale, vi har lavet og vore egnes forventninger til projektet. Hos os er det dog ikke kun det færdige resultat, der tæller, vi lægger vægt på hele processen, derfor kan du altid forvente:

01.

Input i de indledende faser

Her bidrager vi gerne med vores mange erfaringer indenfor faget og kan hjælpe dig med at finde de bedste løsninger og undgå faldgruber.

02.

Sparring i byggefasen

Hele vejen igennem holder vi dig orienteret om byggeriets fremgang og arbejder hårdt på at over holde planer, tidsfrister og budgetter.

03.

Slutresultat af høj kvalitet

Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, der kan matche det arbejde vi ligger i det. Gode materialer og professionelt arbejde giver altid de bedste resultater.