facebook share

Tilbygning

Få mere plads med en tilbygning

En tilbygning vil i mange tilfælde være den bedste byggeløsning, hvis din bolig skal være større for at give mere plads. Dit ønske om at bygge mere plads til kan have mange grunde. Der mangler måske nogle værelser i dit hus, og stuen må også gerne være større.

Det er typisk nemt nok at beskrive, hvad en tilbygning skal bruges til. Mange husejere har tillige en god ide om, hvor tilbygningen skal placeres.

Det er dog altid en god ide, at få hjælp fra fagfolk allerede i planlægningen.
Min erfaring er, at de bedste fagfolk at få med fra starten ved en tilbygning er murere, og med mit murerfirma sikrer du dig god og kreativ hjælp.

Som murermester ved jeg, hvad der vil kunne lade sig gøre med hensyn til at bygge til dit eksisterende hus. Jeg har set mange kreative tilbygningsløsninger på papiret, der er praktisk umulige at gennemføre i virkeligheden. Så mit første gode råd til dig er, at du skal kontakte en erfaren murermester som mig – jo før jo bedre.

facaderenovering-murer-fuhlendorf.jpg

Ved tilbygning til et hus er der nemlig mange byggemæssige forhold, der skal tages med i overvejelserne allerede i planlægningsfasen. Det har til gengæld den fordel, at alle ladsiggørlige muligheder for at bygge mere plads til din eksisterende bolig bliver vendt fra starten af. Her er det min erfaring, at det ofte medvirker til at skabe nye kreative løsninger for en tilbygning, således at du faktisk vil få mere ud af din investering i en større bolig.

En af de overvejelser, der er værd at tage med i planlægningen af en tilbygning, handler om at forsøge at se ud i fremtiden. Hvis du tror, at huset på et tidspunkt skal sælges, så er det vigtigt, at tilbygningen er med til at øge husets værdi. I det tilfælde er det hensigtsmæssigt, at du beslutter dig for en byggeløsning, der skaber en praktisk og funktionel samt æstetisk arkitektonisk integration mellem det eksisterende hus og tilbygningen.

Dermed vil du med en tilbygning i langt de fleste tilfælde kunne få en udvidelse af din bolig, hvor du får opfyldt alle dine ønsker og behov for den pladsforøgelse, som du har i tankerne.

Ved at tænke en tilbygning ind i det eksisterende hus som en integreret del, skabes der også mulighed for at kunne udnytte alle kvadratmeter bedre. De nye yderligere rum, som du ønsker dig i tilbygningen, passer måske bedre ind i arealpladsen i det eksisterende hus, hvor tilbygningen så i stedet vil indeholde nogle helt andre rum, end du havde forestillet dig.

At skabe en udvidelse af et eksisterende hus er et større puslespil, da det er helt essentielt at tage højde for konstruktion og bærende dele i huset. Dertil kommer de ydre forhold, der omgiver huset. Her handler det om overvejelser og beslutninger med hensyn til undersøgelse af jordbunden, hældning, fundament, sollys, lysindfald, skygger og lignende, som har betydning for husets konstruktion og for din tilfredshed med selve boligens funktionalitet.

Derudover kan en tilbygning også give anledning til at overveje, om det vil være hensigstmæssigt, at gøre hele boligen mere energioptimal.

Det er disse vigtige dele af byggeriet, jeg som murermester kan hjælpe dig med at tage i betragtning, når vi sammen finder den bedste løsning for en tilbygning, der både kan opfylde dine behov for en pladsudvidelse og samtidig skabe en større værdi af dit hus.

Vil du have et uforpligtende tilbud på tilbygning?

Ring til Murermester Steffen Fuhlendorf på telefon:

5053 7727

Eller send os en mail til:

steffen@sfmurer.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.