facebook share

Ombygning af hus

Modernisering og ombygning af hus

En ombygning af dit hus og din bolig kan være en god måde, at skabe mere funktionalitet og bedre arkitektur i et eller flere rum. Det kan tillige være et byggeprojekt, der skaber noget nyt liv et eller flere steder i huset.

Som murermester med eget murerfirma ved jeg, at det er en fordel at kunne tilbyde både traditionelt murerarbejde og de mere kreative løsninger. Mit murerfirma har udført mange forskellige byggeløsninger af vidt forskellig karakter og udseende, der har sikret mig både erfaring og tilfredse kunder.

En ombygning, der medvirker til at modernisere din bolig og øge funktionaliteten i din hverdag, kan foretages alle steder i huset ved hjælp af vidt forskellige byggeløsninger.

flisearbejde-murermester-steffen-fuhlendorf.jpg

Det bedste resultat med ombygning

Hvis du vil sikre dig det bedste resultat af en ombygning af dit hus, så er det hensigtsmæssigt at drage en erfaren murermester som mig ind i planlægningen så tidligt som muligt. Jeg kan hjælpe dig med at undgå de mange faldgruber, der er forbundet med stort set enhver form for ombygning.

Et klassisk uhensigtsmæssigt resultat ved en ombygning af hus opstår eksempelvis, når selve ombygningen ender med et rigtigt godt resultat, men samtidig har den påvirkning, at andre rum og dele af huset mister sin værdi. Det kan være at ombygningen betyder mindre dagslys andre steder i boligen. Nogle rum kan risikere at blive reduceret til gennemgangsrum og andre rum bliver nærmest alt for små og ubrugelige.

Når du bruger en murermester som mig, og dermed kan drage nytte af min erfaring, så kan du regne med, at jeg kan hjælpe dig med at foretage enhver ombygning, så det samlede resultat af en sådan byggeløsning giver dig en mere funktionel bolig, der forhøjer værdien af dit hus.

Som det er tilfældet ved et byggeprojekt, der handler om en tilbygning, så gælder det ved planlægning og udførelse af en ombygning også om at tænke ud i fremtiden.

Konstruktionen giver muligheder og begrænsninger for ombygning af hus

Det er vigtigt at kunne overskue husets og boligens fremtidige muligheder med hensyn til flere ombygninger. Det betyder også, at du er nødt til at vide, hvordan det eksisterende hus er konstrueret, og hvad denne konstruktion giver af muligheder og afgrænsninger i forhold til ombygningen. Det er derfor yderst vigtigt, at du har en murer med i denne vurdering, da det kræver en murerfaglig viden at kunne vurdere, hvad der er muligt at foretage af ombygninger i dit hus.

Nogle af de murerfaglige områder, der skal tages højde for ved en ombygning af hus, handler om husets opbygning og som nævnt husets konstruktion. Det er fx de bærende vægge, vandrør, og placeringen af forskellige elektriske installationer, der har afgørende indflydelse på hvilke byggeløsninger, der lader sig gøre i huset.

En ombygning i din bolig vil derfor typisk indeholde nogle kompromisløsninger, da dine ønsker og behov kan risikere at være svære at opfylde fuldstændigt.
Når du allerede i planlægningsfasen tager en erfaren murermester som mig med på råd, så opnår du det ubetinget bedste udgangspunkt for beslutninger omkring ombygningen, da jeg kan forklare dig de byggemæssige begrænsninger eller udfordringer, som dit hus stiller til den ønskede ombygning.

Jeg ved dog, at det er bedre og billigere for dig, når der bliver taget højde for husets begrænsninger, inden du får tegnet og planlagt løsningen på en ombygning. Jeg har oplevet mange projekter, hvor en færdigtegnet ombygning har været umulig at gennemføre af den grund at husets konstruktion og installationer har umuliggjort ombygningen i den tegnede udgave.

Vil du have en ombygning, hvor du får funktionalitet og mest for investeringen, så kontakt mig og få den rette hjælp og vejledning – og naturligvis godt byggeri med håndlavet murerarbejde og byggematerialer af bedste kvalitet.

Vil du have et tilbud på ombygning?

Ring til Murermester Steffen Fuhlendorf på telefon:

5053 7727

Eller send os en mail til:

steffen@sfmurer.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.