facebook share

Om Murermester Steffen Fuhlendorf

Murermester Steffen Fuhlendorf er din lokale murer, hvis du bor i Østjylland.

Mit murerfirma holder til i Århus og udfører murerarbejde for private kunder såvel som for erhvervskunder og offentlige institutioner.

Byggeløsningerne omfatter både indendørs og udendørs opgaver inden for murerhåndværket.

Mine murersvende og jeg lægger vægt på, at de opgaver, vi løser for vores kunder, bliver udført med brug af solide byggematerialer af en god kvalitet, der modsvarer det murerarbejde, som vi udfører med høj håndværksmæssig kvalitet.

Vi har hver især omkring 15 års erfaring som murer, og jeg har 4 års erfaring som murermester.

murermester-steffen-fuhlendorf-01.jpg

Murerfirmaets grundlæggende målsætning er, at gøre dig og alle vores andre kunder glade – både for løsninger på opgaverne og for måde hvorpå vores samarbejde foregår.

Ud over at løse mureropgaverne med kvalitet og effektivitet, så sørger vi også for at rydde op efter hver endt arbejdsdag, og når hele opgaven er løst.

Vi udfører alle former for mureropgaver og tilbyder helt store såvel som meget små byggeløsninger. Alle former for kunder er velkommen til at kontakte os, og alle kan forvente, at vi yder vores allerbedste for at levere som minimum den løsning, vi har aftalt

Vi har på kun 4 år fået opbygget en ganske stor fast kundekreds, hvilket vi anser som udtryk for, at kunderne er tilfredse med vores løsninger og samarbejde. De fleste har udtrykt mundtlig anerkendelse, og nogle har bedømt os på Facebook.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med en mureropgave og en løsning af byggeri.

Jeg udformer gerne et uforpligtende tilbud, så du kan vurdere, om det stemmer overens med dine ønsker for murerarbejde, der kan løse dine behov.

Vil du have et uforpligtende tilbud på murerarbejde?

Ring til Murermester Steffen Fuhlendorf på telefon:

5053 7727

Eller send os en mail til:

steffen@sfmurer.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.