facebook share

Betontrapper

Støbte trapper og betontrapper

En trappe kan dog også designes og udarbejdes, så den tilfører huset mere karakter og et stærkere udtryk. Der findes mange forskellige trapper af vidt forskellige materialer, og fælles for langt de fleste trapper er, at deres design bærer præg af at være et forbindelsesled mellem to rum.

Mit murerfirma tilbyder murede trapper og støbte trapper, og vi lægger stor vægt på, at trapperne kan have forskelligt design og udtryk.

Med den kreative tilgang, som jeg og mine murersvende har til murerarbejde, så anser vi trapper som mere end et forbindelsesled.

Som eksempel må en hovedtrappe til et hus gerne have en funktion, hvor trappen byder gæster velkommen. Hovedtrappen er for de fleste huse og ejendomme den del af bygningen, der er mest fremtrædende. Trappen bør derfor som minimum have et trappedesign og udtryk, der er på højde med hele bygningens design.

stoebt-trappe-udendoers-murermester-fuhlendorf.jpg

Indvendigt i en ejendom og i et hus er også vigtigt, at trapperne har et udtryksfuldt design. Derved kan den enkelte trappe dels binde to etager sammen funktionelt, og dels binde etagerne og deres rum sammen rent designmæssigt. På den måde kan en trappe medvirke til at skabe en meget større sammenhæng mellem etager og rum og derved forøge det samlede designmæssige udtryk af hele huset.

Det er med dette udgangspunkt, at vi kan hjælpe dig med at renovere eller opbygge murede og støbte trapper både indvendigt og udvendigt.

Det er specielt på de støbte trapper, at vi oplever en stor efterspørgsel, og det skyldes, at med en støbt trappe kan vi forme og tilpasse trappen, så den passer fuldstændigt sammen med det øvrige design og omgivelser. Det gælder for både indvendige og udvendige støbte trapper.

En støbt betontrappe har desuden den fordel, at den er ekstremt solid og holdbar. Dertil kommer, at der er mulighed for at beklæde trappens trin med forskellige gulvbrædder eller flisetyper.

Har du brug for en eller flere nye murede eller støbte trapper eller at få renoveret en trappe, og mangler hjælp til at komme videre, så er jeg klar til at hjælpe.

Du er velkommen til at kontakte mig, for at få mere at vide om de muligheder du har, med hensyn til at få velfungerende trapper med stilfuldt design.

Vil du have et uforpligtende tilbud på støbte betontrapper?

Ring til Murermester Steffen Fuhlendorf på telefon:

5053 7727

Eller send os en mail til:

steffen@sfmurer.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.